Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Mi a picsa történt ma? - December 24.

2012.12.24. 08:30 szkr

A világon talán a legkirályabb ünnep az a december 24-26. közötti időszak, ami másról sem szól, mint hihetetlen mennyiségű kajáról, piáról és a tágabb családi kör lakásainak tönkrezúzásáról. A karácsonyi hajcihő sokak számára agyvérzést okoz, a legtöbben teljesen ki vannak akadva, hogy ez a szeretetről kéne szóljon, nem pedig a vásárlásról, a kurva anyád, azt a játékot én akartam megvenni. Bár a húsvéti sonka-kalács ebben az évben kimaradt ünnepi sorozatunkból, ezt a hibát nem követjük el mégegyszer és méltóképp áttekintjük, hogy mégis mi a picsa történt ezekben a napokban.

Semmi.


1 komment

Címkék: ünnep valóság legenda

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr54888913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zadiste 2012.12.26. 12:34:18

Hogy zajlik nálunk az igazi magyar karácsonyi reggel:
A karácsony az évnek azon rendkívüli napja, amikor a hangos, hungarista – egyébként imádnivaló - szüleim még a szokásosnál is milliószor felindultabbak. De hogy is zajlott ez a remek reggel? Apa a létrán áll – na nem mintha a fát díszítené, azt nekem kell - ő csak fest. Bizony, mi még 24-én reggel is festünk. Majd apa azt mondja: „A f***om festegessen, mi vagyok én, Hitler?!”, majd segít feltenni a vörös csillagot a fára, igen, vörös csillagot – na nem a csillaggal van baj, csak a színválasztás nem volt olyan szerencsés anya részéről; a hangulatot csak kellemesen fokozta, hogy elkezdte dúdolgatni a Vörös Csepelt! Oh, és itt még nem volt 11 óra!
Hát, Boldog Karácsonyt! (:
süti beállítások módosítása