Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Így érd el, hogy gyűlöljenek

2010.12.12. 18:36 szkr

 Lassan, de biztosan közeledik Karcsi bácsi, mindenki különböző boltokban lófrál, egyre kétségbeesetten keresve egy ötletet, amivel meglephet valakit, akit szeret. Lehet erről rosszat is és jót is mondani, az sincs kizárva, hogy írok erről is valamikor, de a lényeg jelen pillanatban nem ez.

Inkább az, hogy ha tudod, hogy mi az, amit igazán szeretne, annyira, ahogyan semmi mást a világon, akkor azt adod neki. Ráadásul ugye célirányosan tudsz menni vásárolni, nincs az a szenvedés, hogy mégis hol kezdjed a keresést.

És vannak, akik ezt a tudást inkább arra használják, hogy olyan rohadt módon szopassanak meg, amennyire még az ellenséged sem lenne képes.

Ehhez aztán már sokat nehéz hozzáfűzni. Ilyet az, aki embernek tartja magát, nem csinál. A videó alatti kommentekből kiderül, hogy eredetileg nem az volt a leírásban, ami most: a srác soha nem kapta meg élete ajándékát. Bár valaki azt írja, hogy végül a Microsoft adott neki egy x-boxot, erről semmit nem találtam. Akkoriban (ez 2008-as sztori) az Engadget csapata megpróbálta kinyomozni, hogy ki a srác és küldeni neki egyet, a megkeresés után ők elutasították a Microsoft felajánlását, mondván, hogy nagyon kedves, de megoldják. Sajnos azt nem írják, hogy sikerült-e végül a projekt, de nagyon remélem, hogy igen.


1 komment

Címkék: video karácsony x box

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr142511416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása