Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Szerelem!

2014.10.28. 16:20 Főnix blog

(Bayer Zsolt parafrázis Rents Öcsém és szkr tollából)

Egyik kedvenc filmem, A sebhelyesarcú képsorai járnak a fejemben. Azért jó film, mert lelke van. Olyan igazi lelke. És jó benne mindenki, Michelle Pfeiffertől Al Pacinoig.

Al Pacino egy Amerikába emigráló kubait alakít. És van egy jelenet a filmben, amikor Al Pacino megtudja, hogy akkor szöktetik Amerikába, ha megöl egy kommunistát.

És egy adott pillanatban ezt mondja: - Szórakozásból is kinyírnék egy komcsit, de egy zöldkártyáért szépen fel is darabolom.

Javaslom a Magyar Hírlap Budapesten regnáló publicistájának, nézze meg a filmet. Azután csomagoljon, és menjen szépen el. A publicista úr nemkívánatos személy Magyarországon.

Javaslom a külügynek, szintén nézze meg a filmet. Ha nem érnek rá sokan, legalább az ominózus részt (itt megtalálják angolul, reméljük ez nem jelent nagy problémát). És ne adjanak ki olyan nyilatkozatokat, hogy nem vagyunk Oroszország szolgái, mert ez nem igaz.

Oroszország ugyanis azt hiszi, joga van a legbrutálisabb és immáron nem is rejtett eszközökkel beavatkozni Magyarország belügyeibe, joga van hűbérest csinálni a magyar kormányból. Oroszország azt hiszi, ez itt Ukrajna, és a Hősök tere a Krím. A Krímben megjelent Oroszország összes lókupece, és odaállt nacionalista, soviniszta, virtigli náci gyilkosok közé tapsikolni, és buzdítani a törvényes kormány elleni további tüntetésekre. Aztán hazamentek, ittak egy kis vodkát, és meg voltak róla győződve, hogy ismét valami nagyszerűt cselekedtek.

Ez a lényeg, Bayer! Maga kormányellenes tüntetéseket bagatellizál el Budapesten. Ehhez nincs joga. Ezzel maga túllépte hatáskörét, és megszegte az újságírói etikából következő kötelességeit. Csomagoljon, és ne takarózzon azzal, hogy amúgy van, amiben nem követi híven Orbánt, egyrészt mert ez nyilván hazugság, másrészt pedig újságíróként ennek alapvetőnek kellene lennie. Remélem, a következő tüntetéskor már nem lesz Magyarországon, de ha esetleg mégis, ne merészeljen írni róla, mert hátha baja esik. Amúgy ajánlom figyelmébe Lovas István írását, abból megtudhatja, hogyan kell bánni azokkal, akik elvetik a sulykot. Hát maga elvetette. Már évekkel ezelőtt, de most aztán végképp. Elég volt magából, és legfőképpen elég volt a maga haverjaiból.

S elég volt a provokációkból is. Békemenetet bármikor lehet tartani. Ez a demokrácia lényege. Menjen, aki menni akar, és tüntessen. De a demagóg állatok írásaiból most elég. Mi az, hogy egybites idióták, halszálkás öltönyben ücsörgő, biliárdgolyó agyú "ultrák" együtt verik szét a magyar sajtót lúdtalpas, kígyóvállú, ultraliberális gennyládákkal? És a rendőrség valami egészen hihetetlen szakszerűségről és türelemről tanúbizonyságot téve nem veri szét ezeket a nyomorultakat…

Most szétverik az összes magyar jövőjét, a rendőrség pedig úgy teszi a dolgát, hogy egyetlen gazember sem sérül meg. Akkor hol is van a demokrácia, Bayer?

Budapest nem Ukrajna, a Hősök tere nem a Krím. Hiába akartok akár polgárháborút is kiprovokálni, nem fog sikerülni. De ha ne adj’ isten mégis, akkor megtanuljátok, mi a magyarok istene, azt megígérem.

És igen, ha kell, folytatódnak a tüntetések. Mert az is a demokrácia lényege ám! Bizony, vannak hétköznapi emberek, akik, ha úgy érzik, elviselhetetlen az a sok disznóság, amit ti műveltek, akkor utcára vonulnak. Próbálnak békésen, és mindig nagyon sokan. Ezt már számtalan alkalommal bebizonyítottuk. Úgyhogy ha eljön az ideje, ott leszünk ismét. Ellátogatunk majd a Magyar Hírlap székházához is, hogy legyenek jó vágóképek a Hír TV esti híradójához. És hogy érezzétek ti is a törődést…

Amúgy a Fidesz-székház szétveréséről így számol be a Hír TV: "Azt igazából nem értem (…), hogy mi az akadálya annak, hogy bármilyen intézkedést is alkalmazzanak itt a rendbontókkal szemben."

Tényleg nem sül le a bőr a pofátokról, rohadt kis pártmunkások, aljas brezsnyevi pravdások, ott, a Hír TV-nél?

A Magyar Hírlap idiótája pedig azt nem tudja, hogy mi alapján mennek neki egy ilyen helyzetben az emberek a Fidesz-székháznak.

Majd egyszer elmagyarázzuk, csak külön, neked. Én már alig várom…

(P. S.: Amúgy pedig az internetadót azonnal el kell törölni. És nem azért, mert ezek a rohadékok azt hiszik, törvények felett állnak. Azt hiszik, bármit megtehetnek. Azt hiszik, polgárháborút csinálhatnak. Ezt majd mi kezeljük. Hanem azért, mert hülyeség. Mert többet visz, mint hoz, és mert nincs semmi értelme. És mert néhány éve még ők is ezt mondták. Hát azért.)


7 komment

Címkék: politika közélet humor idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr966841173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polgári kór 2014.10.29. 20:20:54

Addig olvastam el, hogy Oroszország beavatkozik Mo. belügyeibe, brutálisan,mint Ukrajnában...

hehe he

Tiszteltetem Brüsszelet 2014.10.29. 20:24:16

Asszem ez a blog márciusban Gyurcsány feriéket promózta, szóval itt már elfér minden.

foenix.blog.hu/2014/04/03/ezert_szavazz_az_mszp-egyutt-pm-dk-mlp-re

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.29. 21:23:24

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Na ja.. A Gyurcsány seggnyalók lendületbe jöttek.

Eddig sikeresen eltitkolták, hogy az egész hercehurca mögött ők állnak.

De majd kiderül ez is, mint anno a Milláról is kiderült, hogy az MSZP hozta létre őket, irányította az embereket a tüntetésekre.

De az emberek már nem voltak ennyire ostobák, mikor lelepleződött az MSZP, és Gyurcsány és színt vallottak Juhász Péterék.

Villámgyorsan kihátráltak azok mögül akik a háttérben dróton rángatták őket.

Itt se lesz másképp, csak idő kérdése.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.10.29. 22:05:19

Az is gond, hogy Oroszország nyíltan beavatkozik, meg az is gond, hogy Amerika a felszín alatt beavatkozik. Mondjuk inkább vonz az amerikai életszínvonal, mint az orosz.
Amit az oroszoktól kaptunk az utóbbi két évszázadban, azután egy utolsó hazaáruló, aki újra behozza őket...

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.10.29. 22:09:08

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A szervezők mellett valahogy kiment nagyjából százezer ember, akiknek jelentős része nem pártkötődésű. Ugye nem képzeled azt, hogy az MSZP vagy a DK ki tud vinni 5-10 ezer embernél többet az utcára, főleg ilyen hidegben? Nekem vannak jobbikos és fideszes ismerőseim is, akik kint voltak tüntetni a netadó ellen.

scandalstone 2014.10.29. 22:24:15

Most a 30 ezres tüntetésre veritek a nyálatokat, akinek a fele jobbikos ultra és egyetemista volt? A baloldal önmagától egy Pilvax közt sem tudott soha megtölteni.
süti beállítások módosítása