Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Az őszinte pizzafutár és a korrupt amerikaiak

2014.10.21. 11:26 Retkes Pizza

Hallod, tegnap próbálnám vinni a retkes pizzát a sok gyökérnek, erre a sok faszkalap itt óbégat össze-vissza, hogy a lázárjánost kitiltották az amerikaiak, meg ilyenek. Tisztára felkúrtam magam, vágod? Nem halál mindegy nekem, hogy kiazanyámat tiltottak ki a köcsög amerikaiak, bazmeg?! Elmondom neked, hogy emlékszem olyanra is, hogy a legkorruptabbnál korruptabb gyökerekkel sincsen nagy kitiltásba az USA. Azt remélem vágod amikor a Clinton smúzol a Fenyő Jánossal, geci? Remélem megvan. Így mosolyogtak, simán:

Ja, mert most az van, hogy akkor mi most beettük ide magunkat a korrupcióba szépen, nem fogja itt a viktor, meg a putyin lenyúlni a bizniszt, majd mi kezeljük itt a népeket, vágod? Igen? Leszarom. Hallod? Nem kurvamindegy neked, hogy a helyi korrupt geciket, vagy a kapitalistákat szopod? Ezen izéltek, én meg nem tudom vinni a retkes pizzát a sok gyökérnek.


Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: összegzés pizzafutár nemszépirodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr46812319

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.10.21. 16:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Orbán, az új Horthy 2014.10.21. 11:44:08

Bontsunk pezsgőt! A ballibeknek igazuk lett. Ez ritka alkalom, mert szinte mindig tévednek, de ezúttal ténylegigazuk lett. Persze nem pont úgy, ahogy ezt ők elgondolták, de ez most mellékkörülmény. Szóval ünnepeljünk! Az Orbán és Horthy közti párhuzam...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása