Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Ezért szavazz a Jobbikra!

2014.04.01. 11:00 mujure

Már csak néhány nap és a szavazófülke magányából az urnákhoz járulva döntenünk kell az ország további sorsáról. Sokaknak még mindig nem egyértelmű, hogy kire szavazzon, a bizonytalanok száma történelmi magasságokban van, miközben a pártok támogatottsága történelmi mélységben sínylődik. Pedig nem olyan nehéz döntés ez, sőt, tökéletesen egyértelmű, hogy egyetlen jó választás van 2014-ben Magyarországon. Igen, a Jobbik. Miért ne?  A Jobbik az egyetlen olyan kormányképes erő jelenleg az országban, amely nem vett részt az elmúlt 25 év rombolásában és Hazánk kollektív lerablásában. Ez tény. Ők azok, akik kiállnak az elszámoltatás, a rend és a cigánybűnözés léte mellett. Ők azok, akik nem fognak visszarettenni senkitől, jöjjön az bárhonnan. Ők azok, akik még Kárpátalját is visszafoglalják, ha már ez az új ukrajnai divat. Ráadásul, ha rájuk szavazol, kapsz ajándékba egy nem rémisztő Vona-mosolyt! Ha nem hiszel ez utóbbi létezésében, az nem baj, azért alant 5 elsöprő érvvel meggyőzünk, hogy mégis ez az egyetlen értelmes választás vasárnap.

A Hazának most a radikalizmus kell

A Jobbik az egyetlen olyan radikális erő, amely teljesen szakítani akar az úgynevezett rendszerváltás óta eltelt időszak elhibázott politikájával. A melegek, a zsidók és a cigányok szélsőliberális védőszentje, az SZDSZ már szerencsére eltűnt a süllyesztőben, de még bőven van nemzetellenes párt az országban. Ezek mindent megtesznek azért, hogy újabb négy évig ne legyen érdemi változás az országban. Ezt nem szabad hagyni! Megmutattuk 2006-ban is, hogy ha kell, a falig megyünk, hogy keresztül verjük a magyar nép akaratát! És ez az akarat nem más, mint az, hogy elzavarjuk a korrupt és liberálbolsevik MSZP-t illetve a korrupt és álságos Fideszt oda, ahova valók: a börtönbe. Ezt csak akkor érjük el, ha Te is a Jobbikra szavazol!

Rendnek kell lenni!

A Jobbik az egyetlen párt, amely kimondja: a közbiztonság a béka segge alatt van, és ezen az Ország Maffiózója, Pintér Sándor sem segített. Ha csak egy valami valósul meg a Jobbik kormányzásával, az biztos a rend lesz. Nekünk, becsületes polgároknak pedig semmitől sem kell félnünk, a fel-alá masírozó egyenruhások csak a drogos libsiket, a tolvaj cigányokat és a nőket erőszakoló vadállatokat fogják bántani. Ha te is biztonságos országban akarsz élni, ahol nem kell félned kimenni az utcára, nem marad más, mint a Jobbik mellé húzni az ikszet.

Szeretik az állatokat

Ki ne szeretné a kiscicákat és az édibédi kis kutyusukat? Na ugye. Vona Gábor is szereti őket, sőt, a komplett Jobbik-frakció valójában egy állatmenhely örökbefogadója és az Állatkert tiszteletbeli gondozója. A Jobbik maga a PETA, az ő kormányzásuk alatt nem fordulhatna elő az, ami Dániában, hogy egy kölyökzsiráfot a nyilvánosság előtt megölnek, feldarabolnak és az oroszlánoknak adják. Mi itt a szerkesztőségben hatalmas állatbarátok vagyunk, és hisszük, hogy egy jobbik országhoz vezet az, ha mindenki felelősséget vállal egy állatkáért! Ha szerinted is fontos az állatok megvédése és abajgatása, továbbá szerinted sem elcsépelt kampányfogás az, ha egy ember beismeri, hogy imádja a szertelen kutyakölyköket, akkor nincs mese: a Jobbik a te pártod.

Egyetemisták forradalma

Bár teljesen nyilvánvaló, hogy „az országban mindenki jobbikos, csak van aki még nem tud róla”, ettől még tény, hogy a legutóbbi közvélemény-kutatások már azt mutatták, hogy az összes egyetemista fiatal jobbikos. A nem egyetemistáknak pedig már a 80%-a! A Jobbik egy trendi, fiatalos párt, még a Facebookon is ők a legnépszerűbbek, cukik, aranyosak és ha ők lesznek kormányon, csupa csudijó dolog fog történni. Ha az idősebb generációkhoz tartozol, akkor se csüggedj, a lelkében az marad fiatal, aki a Jobbikra szavaz. Így tovább fogsz élni! Netán fiatal egyetemista vagy? Akkor nem kell tovább győzködnünk, ugye?

Nem kell félni, nem fog fájni

Egy átlagos Főnix-olvasó/szerkesztő napja úgy kezdődik, hogy felkel a kényelmes belvárosi lakásában (városszéli villájában?), megeszi az anyukája által elkészített reggelit, bemegy az egyetemre, aztán beül a kocsmába és hajnalig a világ megváltásáról beszélget a többi Főnix-olvasóval/szerkesztővel. Na, nektek, kedves barátaim, az égvilágon semmi félnivalótok nincs a Jobbiktól! A programjuk ránk, felső-középosztálybeli, jól szituált értelmiségi fiatalokra semmiféle terhet nem rak, továbbra is nyugodtan élhetünk ugyanúgy, ahogy eddig. Mi mást akarnánk? Az pedig csak a ráadás, hogy mindeközben az összes fenti pont egyszerre meg fog valósulni! Ha te is egy olyan országot szeretnél, ahol a kormány nem foglalkozik veled, mert jó vagy úgy, ahogy vagy, húzd a két egymást metsző vonalat a Jobbik neve mellé! 


Szólj hozzá!

Címkék: politika szavazás nácik

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr495887645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása