Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Minden nő kurva

2010.12.08. 20:27 mujure

A fenti megállapítás a közhelyszótárból származik, annak is a címszavánál található. Ha felcsapjuk a közhelyszótárt a közhely címszónál, ezt olvashatjuk: A közhely azért vált közhellyé, mert igaz. Briliáns. Blogunk egyik szerzőjének (azaz nekem) egyik alapvetése (és így a blog egészének is), hogy ez utóbbi mindenképp egy baromság, ergo nem minden közhely igaz (sőt!). Mivel sikerült elérni, hogy egy mondaton belül három zárójeles megjegyzés is legyen, igazából már sikerként könyvelhetjük el a bejegyzést. De nem, tovább után nem állunk le!

Célunk megvizsgálni, hogy valóban minden nő kurva-e? vagy csak sokan? vagy esetleg kevesen? A nők ugyanis olyanok, mint minden más ember: van belőlük egynehány. Az elmúlt években sikerült némelyekkel közeli, másokkal közelebbi kapcsolatot kiépíteni, meg még beszélgettem is párral. Ezen tapasztalataim során rá kellett jönnöm, hogy a nőket szinte biztosan mi tesszük kurvává. Mármint a férfiak, nem a foenix-blog jeles képviselői. Ezt úgy kell érteni, hogy a nők minket akarnak. Kit jobban, kit kevésbé. Engem például természetesen jobban, nincs is ezen mit csodálkozni, elvégre világhíres blogger volnék, vagy mi. De ne kalandozzunk el. Tehát a nők értünk tesznek mindent, minket akarnak maguknak, azt szeretnék, hogy csak velük törődjünk, őket tartsuk a világ legfontosabb dolgának, satöbbi. És valljuk be, ezt tesszük. A minap is Csendessebben kollegával csak róluk beszélgettünk, szkr-ről nem is beszélve, és amikor nagy ritkán Benjamin is előkerül a Pokolból, vele is szóba kerülnek a nők. Jó ez így? Jó hát! A nők hajlamosak túlzásokba esni a figyelemért, ilyenkor történik az, hogy az Andersenben asztalon táncolnak, vagy éppen egy fiúvécében leszopnak valakit. Nincs ezzel baj, csak hát akkor kurva leszel. De minden nőben benne van az, hogy kurva legyen.

Tegyük fel, hogy egy csajjal találkozol. Nem kell kettesben lenni, sőt, a társaság még előny is lehet. Születésnap van, mindenki jól berúg, felespálesz lecsúszott, pénz elfogyott, szóval amolyan szokásos kedd esti lazulás van, te meg a csajjal dumálgatsz, lesmárolod, hazaviszed, együtt vagytok, satöbbi. Másnap a haveroknak mi lesz az első két kérdése? A klasszikus „Megdugtad?” és persze a „Lenyeli?”. Csajok, nekünk lehet esni, hogy ez érdekel minket, csak nem érdemes. Lehet azt mondani, hogy „minden pasi csak arra gondol” (aminek a valóságtartalmát egy pillanatig sem akarom cáfolni), de hát nektek sem jár sok minden a pici fejetekben, ha rólunk van szó. Közhelyszótár, 532. oldal: „Kettőn áll a vásár.”

A fő probléma persze az, hogy mindig akkor és annyian jelentek meg, amikor és ahányan egyáltalán nem lenne szabad és jöttök feltartóztathatatlanul, egy perc nyugtot sem hagyva és magatok alá söpritek a csendes jajkiáltásunkat is: „Jönnek a kurváááááák!!”
Randit kértek magatoknak, miközben simán megy a csetszex vasember12-vel a szobátok mélyén.
A pasitokkal védekeztek, miközben a szemetekkel levetkőztetitek a haverját.
Hiába akarunk veletek lenni, ti csak hallani akarjátok azt, hogy szeretünk titeket, hogy ti vagytok a középpontban, hogy veletek foglalkozunk. Aztán később rá lehet jönni, hogy hiba volt visszautasítani és akkor megint megjelentek, és kezdődik elölről.

Az a baj veletek, hogy ugyan szeretnétek ti kurvák lenni, de nem mertek, mert akkor mindenki utálni fog titeket, a társadalom pedig lenézni. Ha egy srác beakasztja minden szembejövő pinába, akkor ő menő, ha viszont a csajok lefekszenek bárkivel, akkor az kurva, akit mindenki utál. Nem igazságos ez így, belátom. Kurvák akartok lenni, de nem lehet. Szeretnétek egyszerre két srácnak verni, vagy éppen hárommal szexelni, de akkor kimondva is kurvák lesztek. Szomorú.

Én nem szeretnék minden nőt lekurvázni, mivel az általánosítás. De az, hogy rohadt sok igazság van benne, tény. Nem megbántani akarlak titeket, sőt, szavaim mögött az építő szándék lapul, hogy egy sokkal boldogabb világban tudjunk élni, ahol tényleg minden nő kurva, és ahol tényleg minden srác csak a szexre gondol. És akkor máris nem lenne olyan nagy ügy ez az egész. Nem lennének kavarások akörül, hogy akkor most ki vitte előbb szobára a csajt, és nem kéne az egyik szőkének a tekintetével felnyársalnia a másikat csak azért, mert az is szőke és tartozott valakinek 800 forinttal. Nem lenne sokkal szebb világ?
Minden tiszteletem azoké, akik ezt leszarják, összefekszenek 50+ bácsikkal is 20 évesen, pontosan tudják magukról, hogy mit gondolnak róluk az emberek, de nem érdekli őket. Ez szép, de ismerve a nőket, akik sokkal emocionálisabbak (nem hittem volna, hogy ezt a szót ebben az állapotban elsőre sikerül leírni…) nálunk, ergo jobban érdekli őket a többiek véleménye, mint minket, ez soha nem fog megvalósulni. Ez tehát nem igazán működő út.
Mi akkor a megoldás? Gőzöm sincs, nem is igazán érdekel, csak felvetek egy problémát, egy blognak ez a lényege. Mindenesetre én, jelen állapotomban (halott vagyok, emlékeztek?) simán elfogadom, ha valaki kurva, és azt is, ha nem. Igazából nem érdekel.
Minden nőben benne van a kurva, amit sokszor kiengednek, de a többség dacból benn tartja. Ezért kell leitatni őket, barátaim! Ha akarjuk, hozzuk elő, amit ilyenkor elő kell, ha nem, akkor ne. Végső soron úgy sincs semmi közünk ahhoz, hogy mi fog történni, mivel előjönnek azok maguktól is, nem kell félni.

Most pedig küldeném ezt a számot minden nőnek, és mindenkinek, aki rendszeresen félrefordítja a refrént azzal üzenettel, hogy miközben hallgatjátok, olvassátok el még egyszer a posztot.


3 komment

Címkék: szex feles

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr582502889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

junkiemano 2010.12.08. 21:21:50

Ez a bejegyzés eddig messze-messze a legzseniálisabb a blog történetében. Meg amúgy is.
Meg ma reggel munkába menet ezt a zenét hallgattam.
Meg KURVA jó meglátás. (Kurva vicces vagyok, mi?)

mujure 2010.12.08. 21:33:28

@junkiemano: lehet, hogy akkor nekem tényleg most kéne visszavonulnom? áhh nem, ez még csak a kezdet, még csak húzunk bele!
süti beállítások módosítása